ДИЛЕРСЬКИЙ ЦЕНТР «АВТОГРАД ОДЕСА» - НОВИЙ ДИЛЕР MITSUBISHI MOTORS В м.ОДЕСА

buttons.will share

Офіційній дистриб'ютор автомобілей Mitsubishi в Україні ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна» повідомляє про відкриття нового дилерського центру в м.Одеса – «Автоград Одеса». 

Дилерська мережа Mitsubishi Motors в Україні продовжує розширятись навіть в умовах війни. Новий дилерський центр в м.Одеса «Автоград Одеса» 17 жовтня відчинив свої двері за адресою вул. Люстдорфська дорога, 55. Локація автоцентру знаходиться на жвавій магістралі, яка з’єднує кілька районів міста. 

Діючий автоцентр за останні 8 років заслужив повагу клієнтів інших автомобільних брендів й з неменшим завзяттям планує продавати автомобілі Mitsubishi.

«Ми бачимо великий потенціал бренду Mitsubishi на ринку України та зокрема в Одеській області. Автомобілі Mitsubishi – це поєднання надійності, яка перевірена роками, та динамічної естетики. Цей симбіоз є гарантією популярності бренду», - коментує директор Автоград Одеса – Ігор Кавун.

Дилерський центр «Автоград Одеса» має просторий шоурум, який вміщує 8 автомобілів, тому клієнти матимуть змогу ознайомитись зі всіма моделями бренду за наявності їх на ринку. Висококваліфіковані консультанти відділу продажів допоможуть, як з вибором автомобіля, так і зі всіма супутніми послугами кредитування, страхування та Trade-In.

Високотехнологічна сервісна станція – це потужна ремонтна зона на 14 постів, яка оснащена передовими технологіями. Малярно-рихтувальний комплекс укомплектований двома малярними камерами, роботами для відновлення геометрії кузова і рихтувальних робіт. Все це дає можливість обслуговувати до 1000 клієнтів на місяць. А для зручності клієнтів в дилерському центрі є комфортна зона відпочинку та куточок для дітлахів.

Дилерський центр «Автоград Одеса» є частиною автомобільного холдингу AUTOGROUP, який є найбільшим за часткою ринку в Одеському регіоні.

Не дивлячись ні на що, ринок нових автомобілів у країні адаптується під нові реалії життя. Група компаній AUTOGROUP не відхиляється від стратегічного плану розвитку. І тому, разом із імпортером легендарного бренду MITSUBISHI прийнято рішення вже сьогодні закріпити співпрацю та відкрити новий в Одеському регіоні автоцентр.

«Ми запропонуємо клієнтам якісно новий рівень сервісу та комунікації з офіційним дилером. Впровадимо робочі практики та програми для користувачів сервісного центру, які нададуть максимальну вигоду для клієнта. Пріоритетом для нас є рівень задоволеності та лояльності відвідувачів дилерського центру, тому кожен поціновувач бренду буде приємно вражений досвідом взаємодії з нами. Mitsubishi – це одинадцятий бренд у бізнес-портфелі AUTOGROUP та є стратегічним для розвитку групи компаній. На даний час, ми продовжуємо будівництво наймасштабнішого автомобільного містечка в Одесі, де бренд Mitsubishi займе своє гідне місце у новому автосалоні, який ми створюємо згідно найсучасніших світових стандартів», - коментує генеральний директор холдингу AUTOGROUP – Вадим Курносенко.


 

menu.footer disclaimer